HAIR KILLER (SHR)

TATTOO KILLER IS ÓÓK HAIR KILLER!

ONTHAREN MET SHR


Ontharen met de nieuwste SHR technologie.

Tattoo Killer werkt als een van de eerste specialisten met de nieuwe SHR technologie.

SHR staat voor Super Hair Removal.

Door de unieke Ultra VPL systeem bevat elke flits een reeks micropulsen. De absorptie van warmte wordt vele malen beter gecontroleerd dan bij de oudere IPL technologie. Oververhitting van de omliggende huid wordt hierdoor vermeden en alle energie komt effectief in het haarzakje.

Een groot voordeel van deze nieuwe technologie ten opzichte van de oudere IPL methodes is dat meer verschillende huid- en haartypen, zoals bijvoorbeeld de donkere huid, behandeld kunnen worden. Daarbij voelt u bij deze nieuwe methode nog minder van het flitsen en duren de behandelingen korter!


Het aantal benodigde behandelingen.

Haar groeit in verschillende fasen. De tijd die elke fase neemt is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het lichaamsgebied. De SHR behandeling verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve groeifase. Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zijn er meerder behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen.

De behandelingen zullen met een tussentijd van 3 weken plaatsvinden. Het uiteindelijke aantal behandelingen is zeer persoonlijk en onder andere afhankelijk van haarkleur, type huid en mate beharing.


Adviezen en intakegesprek.

Wanneer u start met de haar verwijderende behandelingen is het belangrijk dat u tussendoor niet meer harst of epileert. Scheren of knippen mag wel. Alle adviezen bespreken wij in een kort intake gesprek.

Kalverhekkenweg 2, 8261 VB Kampen  |  06-39115885

@ Tattoo Killer 2016